Private: Studentermedhjælper til marketing (digitalt fokus)

Categoriesvacancy

Fred. Olsen Windcarrier søger en ambitiøs og dygtig studentermedhjælper til at løfte vores digitale markedsføring. Stillingen er på 8-12 timer ugentligt. Du vil komme til at sidde i vores kommercielle afdeling på vores kontor i Fredericia og vil referere til Marketing and Communications Consultant, Charlotte Backmann.

Arbejdsopgaver:

 • Opdatering og optimering af indhold på vores hjemmeside
 • SEO, herunder også afrapportering
 • SEM, herunder også opsætning af Google AdWords og afrapportering
 • Sociale medier (LinkedIn og Twitter), herunder udgivelse af indhold, månedlige analyser mv.
 • Google Analytics, afrapportering og analyse
 • Assistere med firmagaver (bestilling, uddeling mv.)
 • Photoshop (ændre størrelser, opløsninger mv.)
 • InDesign (rette til i eksisterende skabeloner)
 • Holde øje med vi har hvad vi har brug for af brochurer, firmagaver mv.
 • Forskelligt, så som at hjælpe med at købe ting, pakke, lave forsendelser mv.
 • Assistere med og kvalitets tjekke power point præsentioner

Kvalifikationer:

Du er højst sandsynligt i gang med en IT- eller marketingrelateret uddannelse på BA- eller kandidatniveau i Trekantområdet eller på Fyn. Du har et solidt kendskab til SEO, SEM, CMS (WordPress), Google Analytics og sociale medier. Du skal kunne skrive et perfekt engelsk og kunne producere power point præsentationer i høj visuel kvalitet. Du må meget gerne have stiftet bekendtskab med Photoshop og InDesign, men det er ikke noget krav.

Det er vigtigt for os, at du er en selvkørende person der tager ansvar for sine opgaver og tager initiativ. Du kan lide at arbejde med marketing og data – og forstår at formidle forskellige analyser. Det er et krav, at du vil være på vores kontor i Fredericia minimum én dag per uge.

Timer:

8-12 ugentligt

Om Fred. Olsen Windcarrier

Fred. Olsen Windcarrier blev etableret i 2008 for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter installationsskibe inden for offshore vind. Vores skibe installerer og laver drift og vedligeholdelse af havvindmøller. Vi har kontorer i Oslo, Hamburg, Lowestoft (UK), Pieta (Malta) og i Fredericia. Fred. Olsen Windcarrier er en del af den norske koncern Fred. Olsen & Co. der i år fejrer 170-års jubilæum.

Ansøgning

Send dit CV og en kort ansøgning på enten dansk eller engelsk til Marketing and Communications Consultant, Charlotte Backmann, clb@fredolsen.com. Deadline er 18. november og samtaler vil blive afholdt i de efterfølgende uger.